IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Mr Reckless with a capital R

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alex

Alex

Post points : 5042
Leeftijd : 23
Woonplaats : Thuis!

Paspoort
Leeftijd: 18
Groepsleider: ~
Partner: ~Let me tell you a story bout' a boy and a girl, A very different version than you've ever heard.~

BerichtOnderwerp: Mr Reckless with a capital R   zo maa 11, 2012 5:38 am

Don't hold your breath, I'm not losing sleep over you
I'm Mr Reckless with a capital R


Alex zuchtte terwijl hij een stukje verder liep het plein op. Hij was hier nu een paar weken in Floyds, had al vele verhalen gehoord over vreemde verdwijningen en andere vage dingen die hier gebeurde. Nou hij zou het wel zien als hij zou meegenomen worden door een demon der kwaadheid. Hij was voor niemand bang. En zoals Simba zou zeggen. "Ik lach het gevaar tegemoet. Ha ha." Niet dat hij het werkelijk zou zeggen. Dan zouden ze hem uitlachen omdat hij disney fan is. Hij lachte zachtjes en schudden zijn hoofd. Nha Disney fan was zacht uitgedrukt, hij was verslaafd aan Disney. Niet dat iemand dat iets aan ging, kom op hij was 18 jaar en Disney verslaafde dat was niet echt gezond zouden de meeste zeggen. Maar het boeide hem niet. Hij was ook game verslaafde en eigenlijk alles wat met computers te maken had. Eigenlijk kwam dat eerder omdat hij nooit wat anders hoefde te doen. Hij hoefde nooit zijn moeder te helpen met het huishouden want dat liet zij doen door anderen. Hij hoefde zijn vader niet te helpen zijn auto schoon te maken, dat liet hij door anderen doen. Zijn ouders lieten alles door anderen doen, zelfs Alex opvoeden lieten ze door anderen doen. Om precies te zijn heeft hij zes en een halfe nanny's versleten. De eerste zes gingen weg omdat ze vonden dat hij onhandelbaar was. Kom op hun konden gewoon niet tegen een grapje. De laatste Nanny, was dan ook de enige Nanny die hem begreep en ook grapjes met hem uithaalde. Zij ging weg omdat zijn ouders vonden dat hij het allemaal wel zelf kon doen. Dat kon hij ook op zijn 14de maar toch, hij vond haar wel oke en toen moest ze weg.
Hij gooide zijn schooltas op de grond, hij zou vandaag naar school hebben gemoeten, maar na de eerste les had hij het wel weer gezien. Er was niet veel interessants aan dus kon hij maar beter ergens lol gaan maken. Ook al vond hij ook wel dat hij wat uurtjes slaap had verdient. Het was toch iets moeilijker geweest om een half leger aan te voeren 's nachts. Gelukkig had hij wel de strijd gewonnen en kon hij daarna rustig een uurtje slapen voordat hij te laat zou komen voor school. Misschien had hij beter het laatste uur kunnen gaan. Misschien was dat gewoon beter geweest voor hem en hoefde hij nu niet in de kou op een bankje te gaan liggen slapen. Niet dat hij een oog dicht zou doen met honderd ogen die hem aan stonden te staren. Alex liet zich op het bankje zakken zonder oogcontact te verliezen met de duiven die op het plein naar hem staarde.
'Ksst!' Alex wuifde de beesten weg met zijn handen maar het had niet echt veel nut. Ze beleven roerloos staan toe kijken hoe hij op het bankje zat. Hij beet zachtjes op zijn onderlip terwijl hij bedacht hoe hij de duiven weg kon jagen. Misschien moest hij gaan zingen? Misschien zouden ze het wel eng vinden de geluiden die hij uit zijn keel kon produceren. Alex schudden lachend zijn hoofd en leunde achterover op het bankje.
'Blijf maar kijken, er is sexyheid genoeg voor jullie allemaal.' Zei Alex droogjes.

_________________

Here's my cup of care,
Ow look, its fucking empty.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mr Reckless with a capital R
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
City of death :: The Centre :: Main square-
Ga naar: